Olen tehnyt

kuvituksia, erikoislaji huumorikuvitus, lehtikuvituksia, oppikirjakuvituksia, mainoskuvituksia, logoja, merkkejä, esitteitä, karttoja, sarjakuvia, huumorisarjakuvia, pilakuvia, karikatyyrejä (karikatyyri on Suomessa turhaan väheksytty laji), taidegrafiikkaa, värigrafiikkaa, mustavalkoista grafiikkaa, maisemagrafiikkaa, puupiirroksia, linopiirroksia, metalligrafiikkaa, kuivaneulaa, etsausta, akvatintaa, mezzotintaa, tietokonegrafiikkaa (digital hand made), maalauksia, öljyvärimaalauksia, akryylimaalauksia, pastellimaalauksia, seinämaalauksia, maisemamaalauksia, muotokuvamaalauksia, piirroksia, muotokuvia, muotokuvapiirroksia, maisemapiirroksia, tussipiirroksia, lyijykynäpiirroksia, grafiittikynäpiirroksia.

Olen myös luonut oman sarjakuvafontin, jota käytän töissäni.

Olen siis monipuolinen kuvataiteilija ja voisin olla graafikko, taidegraafikko, taidemaalari, piirtäjä, kuvittaja, sarjakuvapiirtäjä, pilapiirtäjä tai karikatyristi. Monipuolisuus auttaa uudistumaan ja pitää yllä innostusta.

Nyt piirrän vuosituhannen vaihteen sarjakuvaa Mika Mokasta jälleen ja uutta on sunnuntaistripit! Mika Mokasen ja Sopulistien markkinoinnin lehdille hoitaa Tekstikuva Oy.